Bravo, svaka cast.
Cestitam.
Jako dobar post sa konkretnim informacijama.
Juce sam za svaki slucaj izvadio kartone primljenih vakcina za oboje pa ako nesto bude znacilo super, ako ne onda jbg (ode kinta).
Vencanje smo zakazali nakon saznanja da sam izvucen. U tom trenutku bili smo malo jace od godinu dana u vezi i nije bilo prevelike dileme da li cemo ici ili ne. Samo vencanje smo obavili par dana nakon sto smo saznali za datum intervjua. Vencanje je bilo onako kako smo i zeleli. Znaci onako kako smo zamisljali da ce biti i da nas nisu izvukli. Zakupili smo veliku salu (200 ljudi), imali pro fotografa, super okitili salu...
Hocu da kazem da smo zaista napravili svadbu - svadbu. To je bila nasa zelja pa se iskreno nadam da ce ta cinjenica biti dovoljna za dokazivanje veze da nije iz interesa.
Pored toga sinoc sam vrteo svoj telefon (viber i whats app) kako bih pronasao sto vise dokaza o nasoj vezi ali da datum bude raniji od datuma izvlacenja na lutriji. Uzeo sam screenshot, ''isekao'' fotografije sa fb ukljucujuci datume kada su postavljene, komentare... Prilozicu i ugovor o zakupu svadbene sale koji glasi na datum koji je pre izvlacenja...
Idem na kartu svadbenih slika, nasih slika iz veze (razlicitih perioda) ali i dodatno ako zapne i svega vec nabrojanog.
Trenutno skupljamo potrebnu dokumentaciju. Ja bi trebalo da sam sve iskupio, dok supruga tek pocinje jer je pre par dana uzela novu LK i pasos zbog promene prezimena i promene boravka (muka ziva).
Pisao sam ambasadi par puta oko potrebnih dokumenata ali bez odgovora. Odgovorili su mi samo jednom i to nesto oko formata slika (to sam vec znao) ali i otkljucavanja DS 260 kako bi smo mogli da promenimo moj bracni status odnosno da popunimo sve potrebne podatke vezane za suprugu.
Trebalo bi da pozovem da zakazem lekarski pregled za oboje. Mislim da cemo ici u Smiljanicevu jer sam prema iskustvima drugih forumasa dosao do zakljucka da su tamo najbrzi i da su skroz ok. Ne bih voleo da dajem kintu za vakcine koje smo vec primili kao deca. No videcemo sta i kako.
25.11.2106. - Promenjen bračni status
30.10./11.11.2016. - Otkljucan/ Dopunjen DS - 260
09.01.2017. - Završen lekarski
17.01.2017. - Intervju
26.01.2017. - Stigli pasosi
25.04.2017. - Flight
|