Imam samo jedan dobronameran predlog administratorima ovog foruma. Ne bi bilo loše da se odvoje teme za intervju u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu... Kao što je urađeno i za Makedoniju. Jer očigledno je da se intervjui i potrebna papirologija (neki prevodi, sitni detalji), ipak malo razlikuju od ambasade do ambasade, pa da usled toga ne bi došlo do međusobnog zbunjivanja članova. Lično sam nedavno pročitao da su jednom članu tražili dodatno prevod diplome, iako to u principu ne rade. Ubih se tražeći po forumu da li su to još nekome tražili, dok nisam shvatio da je član iz BiH i da je intervju imao u Sarajevu. Kao i onaj Affidavit of Support, nadam se da sam dobro razumeo da se to odnosi samo na ambasadu u Skopju!? Mislim da nisam jedini koga je to malo zbunilo, pa stoga mislim da ne bi bilo loše da imamo odvojene teme za svaku ambasadu posebno. Veliki pozdrav, čestitke članovima koji su prošli intervju i "pozeleneli" i puno sreće svima kojima intervju tek predstoji. Srećni praznici i sve najbolje u novoj godini.
|