Citat:
Prvobitno poslao korisnik Jox
Koliko citam na forumu, ovde ste svi, srecom, zdravi isli na lekarske preglede. E sad, ja imam nekoliko pitanja za Vas. Ja sam imao nekoliko operacija (2015 mi je puklo debelo crevo pa sam hitno operisan i skoro godinu dana sam imao kolostomu, 2016 opersiao zuc i kasnije iste godine druga operacija zatvaranja kolostome, tj vratili mi debelo crevo u normalu) i u narednom periodu cu operisati parastitnu zlezdu, a moguce i bruh koji mi se pojavio posle druge operacije debelog creva.  U principu sam potpuno zdrav, nemam nikakvih problema i vodim sasvim normalan zivot, bez ikakvih ogranicenja. Interesuje me ima li neko slicnih iskustava, da li je to velika prepreka za pozitivno misljenje na lekarskom? A i deca (15 i 16 god.) mi imaju manje probleme sa kozom (ekcem). Ovako kad sve to napisem izgleda kao da smo Katastrofa sa zdravljem, ali nije uopste tako. Nadam se da to ne utice u velikoj meri na ishod dobijanja vize, jer u krajnjem slucaju, ceo proces nije ni malo jeftin, pogotovo za cetvoroclanu porodicu.
|
Moje misljenje je da, sem zaraznih bolesti, ostalo ne bi trebalo da bude problem. Da je u pitanju Kanada, gde su (kako cujem, a ne mora da znaci da je istina) zdravstvene usluge mnogo dotiranije od drzave, verovatno bi bio problem, a ovde je 'cak i bolje' da tamo trosis vise para na zdravlje.