Pozdrav drugari

Baš vam se zahvaljujem na trudu i posvećenosti. Ceo intervju i lekarski sam pripremio nakon pročitane dve teme! Kud ćeš lepše?? Intervju je prošao krajem februara, viza mi je u pasošu. Putujem početkom maja.
Bio sam u USA 2010. godine na w&t programu i bilo je baš kako treba da bude, protočno, veselo, uspešno, sa puno kontakata i dobrih vibracija. Od tada je ostala željica da se opet vratim u USA, ali nikako se nije namestilo.. sve dok me nije lupila GC

Kao što rekoh, putujem u maju i dva meseca se neću baviti ni sa čim. Uzimam godišnji odmor od svega jer imam želju da mi taj ponovni ulazak u NY bude baš neopterećujući. Nekad na kraju leta/početkom jeseni ću gledati da se prebacim u Silikonsku dolinu (IT po struci), pa ću pojuriti nešto u mojoj "haj tek" industriji.
Eto, celo leto sam u New Yorku, pa ako nekome nešto treba a mogu da pomognem, neka mi se javi. Ako ne treba, onda može na hladno pivo, uvek!
Živeću kod prijatelja, zaslužio sam na mnogo mesta, pa ljudi jedva čekaju da im se pridružim. Ako nekome treba kontakt, na fb-u sam onlajn: @planic.milos
hasta luego i sve naj!