Pozdrav svima. Forum nam je puno pomogao oko celog procesa dobijanja vize. Sada je vreme da vratimo uslugu.
Pre svega dobili smo vize, tacnije poslace ih sutra ili danas do kraja radnog vremena

Nasa situacije je da smo se zabavljali 5 godina i uzeli se neposredno pre dobijanja maila sa terminom za razgovor (uzeli se 6.12.2016).
Pored standardne dokumentacije, poneli smo slike u albumima iz razlicitih perioda veze, izvod zajednickog racuna, stare pasose (supruga menjala zbog prezimena, a ja jer mi ga je supruga oprala i osusila u masini dok smo bili na work and travel programu 2016 😂), printscreen-ove razlicitih objava na facebooku, mailove itd. Jako smo bili nervozni, ali je ispalo fenomenalno.
Cekali smo 3 sata i sam razgovor je trajao 3 minuta. Konzul nas je pitao sta smo zavrsili od skole, kada smo poceli da se zabavljamo, videla je da smo se tek vratila iz usa i rekla da je to divno i nakon toga cestitala nam je. Slike i ostale dokaze veze nisu ni pogledali, jedino je nas covek na pocetku rekao samo jednu sliku iz albuma da mu pokazemo i to onako preko stakla.
Samo opusteno i budite strpljivi. Mi smo uzeli u 8 i 20 broj a izasli u 13h.
Srecno svima koji tek trebaju da imaju razgovore. BF Dodajte nas u tabelu