View Single Post
Staro 05.04.2017, 19:01
ArminC1888's Avatar
ArminC1888 ArminC1888 je offline
Član

Datum prijave: 13.03.2016
US lokacija: Salt Lake City ,Utah
YU lokacija: (lives in) Hutovo blato / (from) Vjetrenica
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik 10oktobar Prikaz poruke
igorisala sam ovogodisnju lutriju, na koju sam se redovno prijavila skupa sa suprugom, sve do momenta kada sam na jednoj drustvenoj mrezi vidjela da mi je dobra poznanica izvucena proslog maja i koja je skupa sa muzem i 2 djece spakovala kofere i sa osmjehom napustila ovaj tamni vilajet....
ovo nam je druga prijava, prosle godine sam bila dosta optimisticna i ushicena sada je vec druga prica. uopste se ne oslanjam na lutriju, zivot svoj planiram kao da se nisam ni prijavila... ganjamo stan, renoviranje, obaveze, krediti, poslovi....
ali eto, neki crv mi se pojavio i ponovo sam pocela listati vase postove i citati iskustva....

maj se blizi, svima zelim puno srece i uspjeha ovaj put! mi imamo 2 prijave, sta bude bice! u svakom slucaju zivot ide dalje.

lp iz sarajeva
Euforija ni kod mene nije ni priblizno na istoj razini kao prosle godine.Prosli put sam cekao rezultate i osjecao se kao da bi nesto bilo odzueto od mene kada me ne bi izvukli.Tako mi je i bilo kada sam izvisio,kao da sam uskracen za nesto sto sam imao,sto mi je vec pripadalo, valjda apsurdno uvjeren da cu bas ja biti izvucen.Komicno.

Ovaj put mi je drago vec samo to sto sam u igri, pa cu imati cime da se pozabavim, kada dodje trenutak da se ukuca konfirmacijski broj i provjeri
stanje tiketa.Il' je Hazime imamo, il' je Hazime nemamo bingo .

U svakom slucaju mnogo srece svima ,pa i Vama draga sugradjanko.

----------------------------------------

Tiocfaidh ár lá !
Reply With Quote