Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
Na ostrvu sam trenutno, za 3 nedelje letim nazad za Harlem, "for good"
Riverton Square - Madison & 135th. Po mapama je "Španski" mada je pretezno srednja klasa Afro-Amerikanaca. Gentrifikacija u toku  U mojoj zgradi konkretno je izmešano u svakom smislu  Buke od strane komšija nema, mada je od spolja sa ulice baš baš bučno.
Javni prevoz je super - jedna metro stanica je na dva bloka (linije 2&3), dok je na jedno 7-8 minuta pešaka druga stanica (linije 4,5,6). Začas do Midtown-a kad zatreba. Za parking je super jer ga ima stalno na ulici, tako da ne moram da plaćam mesečno po $200-300 koliko za to deru po ostatku Menhetna. Ono što je malo bzvz ovde je samo jedan supermarket koji nema neki izbor, pa se u kupovinu ili ide u "Stop&Shop" u Bronksu, ili u NJ kad sam raspoložen da platim mostarinu
Biću ovde verovatno par godina dok se ne pozavršavaju škole i specijalizacija (Bože zdravlja), a onda nazad na Jug 
|
Bas mi je drago da si se lepo smestio. Ja radim na upper east side,ali sam posle skoro godinu dana Queens-a preselio u NJ. Za 40 minuta sa na poslu, a komfor, mir i tisinu NJ-a nikako ne mogu da pronadjem u NYC... Da ne spominjem 2 bazena i teretanu u kompleksu

A za shopping znam kako je... Mi tek kad smo presli u NJ skontali koliko je sve jeftinije...