Tema: Klima u USA
View Single Post
Staro 15.01.2009, 21:30
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Ja licno jedino sto ne mogu da podnesem je sivilo, kisa i ekstremne vrucine sa puno vlage. Nazalost, u Chicago je klima slicna kao kod nas...samo sto ima vise vlage. Nisam jos osetio ovde leto, ali toga se najvise bojim.
Sto se tice ove temperature danas...-24 je ovako temperatura, ali sa wind chill (tj. kada ti zune vetar sa jezera koji je stalno prisutan) je preko -30. U aurori je -40. Kako izdrzavam....mislio sam da je mnogo gore nego sto jeste
Dobro je dok god ne moras da ides na neko dugo pesacenje. Meni je licno ovo interesantno Inace, ja sam svakako hteo da idem u Mineapolis gde je jos gore...a i oduvek su me nekako skandinavske zemlje privlacile, tako da bas nisam merilo. Seattle bi mi po klimi sigurno bio najgori grad ovde.
Volim ja i leto i da se kupam i ceo taj fazon opustencije....ali ako moram da biram izmedju velikih vrucina i velike hladnoce, radije biram hladnocu...uvek se mogu zagrejati, a onako...ne mogu kozu sa sebe skinuti. Jedino zbog cega bih razmisljao da se selim u toplije krajeve je okean. Oduvek sam zeleo da zivim pored mora/okeana.

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote