View Single Post
Staro 18.01.2009, 23:38
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik bibi Prikaz poruke
Pa vidi, kad sve saberes i nije bas jeftino. Treba otputovati do luke (avio karta do Londona, pa train ticket...), pa jos plus bar 800 funti po osobi za put brodom.

Ali avion mi nije bas omiljeno prevozno sredstvo. Nikad se nisam osecala komotno u njemu. A jos kad pomislim da bi trebalo da handle-ujem i svog sincica punog energije 10 sati leta na ogranicenom prostoru, pomislila sam da bi mozda bilo lakse kad bi mogao da se krece po kabini, brodu... Onda i meni bude lakse.
Ne znam sta ti je jednostavnije, obuzdati dete u avionu, ili avionu, vozu i na kraju ogromnom brodu gde moze da ga vetar oduva u okean. Ja sam se do svoje 12 godine vozio 9 puta avionom i ne secam se da je keva morala posebno da me obuzdava.
Po meni ti je onda najbolje da kupis malo skuplju kartu za avion (pri tom mislim da uzmes lufthansa, ne United Airlines i sl)....tu lepo imas fino video igre u avionu, filmove da biras i sl....ne vidim da ces pored svega toga morati dete posebno da obuzdavas :-)
Pogotovo sto ti na tim letovima stalno nesto sluze, sok, grickalice, raznie gluposti...

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote