Da li je memorisanje kao u Srbiji? Gomila nepotrebnih gluposti ili kao na Zapadu- cista sustina? Da znam sta me ceka...
Studirao sam i u Srbiji i u Belgiji.
U Srbiji na Megatrendu i nije neka razlika od Ekonomskog ne zna se sta je gore... Bubacina i tamo i vamo a na kraju diploma ne sluzi nicemu
U Belgiji na KU Leuven koji je medju prvih 20 u Svetu, i lakse su mi pali bubacki predmeti jer bubanja nema, samo SUSTINA, i to sve preko skripti ili beleski s casova. Knjige ni ne koriste.Skroz su izbacili nepotrebne stvari.
A predmeti s racunanjem, matematika i ekonomski sve kroz primere, nista nebulozno kao u Srbiji...
Nadam se da je i u Americi tako... Nemam uopste predstavu o americkom skolstvu skroz mi je zbunjujuce...
Aha znaci te prerequisites predmete ne gledaju iz srednje skole? Nego moram na CC da odradim pre upisa?
Ja sam mislio da zavrsim CNA pa onda LPN ili accelerated RN , ili nesto sto je brzo i ne preterano zahtevno zbog mojih godina... Jer mi diploma iz Srbije Megatrenda nece znaciti verovatno nista u US... Padalo mi je na pamet i sonography da upisem, mada osecam da je jezivo skupo tamo...
Hvala na odgovoru ipak
Last edited by subman; 05.07.2017 at 07:57.
|