pozdrav i vama
pa prvo za socijalni broj bez njega nemoze nista ni posao ni stan apsolutno nista cim sletite prvo to idite u sluzbu za socijani broj i trazite ga bez brige i dobicete ga ali za sedam dana.Stan bez tog broja isto tako i kad nadzete stan trazice vam kreditnu istoriju koju nemate ali recite i pripremite novac na racunu za depozit za dvije kirije unaprijed ali budite negdje barem deset dana kod prijatelja ili negdje moja preporuka ko ide preko bare da ima nekoga jer da se ovdje krecete treba auto a to ako nemozete je onda vama problem, Posala ima ali ako imate dvoje djece PAZITE LJUDI DJECA ISPOD 12. GODINA NE SMIJU OSTATI SAMA U KUCI TAKAV JE ZAKON i ako ostanu nikome ne govorite...JA zato radim nocu a zena danju da djeca nisu nikad sama.Skola je isto posebna prica ona zavisi od toga gdje budete zivili djeca ce morati primiti vakcine one su 25dolara po osobi i vi trebate kupiti odjecu po ovdje njihovim standardima i sav pribor koji vam kazu u skoli ja sam to sve obavio i moji krecu sutra prvi dan ludim kako ce sve ispasti jer malo pricaju engleski i idu u razlicite skole jer su razlicita godista pa kako ce ispasti sam ne znam..Ako sam pomogao super ako jos nesto treba javite kazem moja preporuka je nekog imati to je ovdje velika lutrija i treba dosta novca ponijeti jer amerika je skupa..
|