View Single Post
Staro 30.11.2017, 21:56
boris1994 boris1994 je offline
Član

Datum prijave: 27.11.2017
Nepromenjeno

Magelan stvarno ne vidim kakav ton.Dosao sam sa prijateljskim namerama nista drugo,da kazem potrebom.Napadnut sam bez razloga.Ako mislite neki arogantan ton da sam imao ili imam u posto stvarno mi to nije namera.Razlog drugog posta je taj sto sam hteo bar neki odg.nista vise.Al dobro,iskreno ne zelim da ulazim u tu polemiku.Verovatno sam lose postavio pitanje odmah na samom pocetku

E sad.
Ja necu da upisujem u US nista za sada.Nego ovde u SRB.
Zanima me da li je kod nas strukovna med.skola ADN ili BDN?(to mi je da kazem i osnovno pitanje)
Iscitao sam temu i dosta toga shvatio.Samo sam hteo neki prijateljski savet da dobijem sta je bolje iz vaseg iskustva.Sto mi se zuri to je zato sto se razmisljam izmedju med.fakulteta i strukovne med. skole.Naravno oboje konkurisem.
Ako bude visoka med.skola onda bih je zavrsio a tamo radio master ako ispunjavam uslov za H1B vizu sto mi je i bilo osnovno pitanje od pocetka.Da li ispunjavam ne samo ja nego svi iz srb sa visokom med?
Sto se tice finansija to nije prob.radim u nemackoj kao tehnicar 4god tako da imam a ako zafali imam i pomoc.
Znaci ako nakon zavrsene visoke med.sk imamo zvanje ADN sta onda raditi po pitanju vize ?
Sa BDN znam da moze da se ostvari uslov za H1B pa tamo na master al ako ne sta raditi i od cega zavisi da li smo ADN ili BDN ?
Eto uprosceno pitanje na najjednostavniji nacin.Nadam se da sam imao bolji ton nego na pocetku a ujedno to je sve sto me je i zanimalo

E da,stvarno nema potreba za persiranje
Pozdrav
Reply With Quote