Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ggaga
Da li neko moze da pojasni proceduru dobijanja posla tj selekcije?Naime koliko je realno dobiti posao sa GC iz Srbije putem online intervjua i skype broja i koliko poslodavci insistiraju na live kontaktu.Pritom ne mislim na bazicne poslove po shopovima i kaficima vec npr poslove u banci,administraciji,industriji.Razmisljam da odem radi aktivacije GC i posle toga trazim posao odavde ( preko oglasa i naravno preko licnih kontakata) jer ovde imam dobar posao u banci i tamo ne bih zapocinjala sa bilo kakvim poslovima a ne sedi mi se u Usa bez posla sa kirijama od >1500$.Koliko je takav scenario realan?Hvala
|
Gago,napravi profile na Linkedinu,Monster.com,Snagajob

Ja sam napravila 2 profila na Monster & Snagajob. I tu mozes da vidis ponudu poslova. Pri tom,kada napravis nalog imas da ubacis svoj resume i ostalo,nakon toga se moze desiti da pocnes da dobijas emailove od poslodavaca. Samo naglasis da imas 'Permit' da legalno radis u Usa

I obavezno napisi neki datum kada planiras da budes 'avaliable' u Usa. Ja sam na par mailova odgovarala da nisam u mogucnosti da zakazem intervju jel jos nisam u Usa

Ali je ponuda jako velika. Na forumu sam pokupila te sajtove za posao,i Hvala onom ko ih je postavio

Nama 'novajlijama' i te kako puno znaci

Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.