Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson
Gledam neke postove u kojima glasaju za "najrealniji post" i ne sviđa mi se ta ideja. Ovaj tred shvatam kao mogućnost da svako da svoje mišljenje i iznese svoje iskustvo. Ima preterivanja, ali mislim da ima veoma dobih informacija.
Možda nekome smeta što ne postoji neki siže (summary), pa da se kaže "ovo je crno, a ovo belo".
|
To je samo momenat kad se nadju dva istomisljenika sto je i normalno , neko gore lepo rece sit gladnome ne veruje , moj dobar prijatelj inace doktor sa midle east on recimo nezna da li je $400 za zdravstveno osiguranje malo ili mnogo
Svako od nas pojedinacno prolazi kroz razlicite probleme tako da nam ne moze biti isto , svi smo razlicito kvalifikovani na kraju krajeva i svi smo razliciti
Nego neko spomenuo Evropu ,Evropa je potpuno drugacija od Amerike u smislu da u Americi si kao kod svoje kuce A u evropi si stranac , u evropi stvarno mozes da imas neprijatno iskustvo kao neko ko je stranac
Moras da polozis kurs iz Nemackog da bi dobio radnu vizu ovde toga nema , ovde ima ljudi funkcionisu bez onog basic english
Nisam cuo za neke nase ljude sa velikim uspesima u evropi dok ovde ima nasi momci od po 30 godina imaju po 200 kamiona i ogromne firme bezbroj nasih doktora i zubara advokata , ovde je zakon za svakog isti i od prvog dana mozes da se osecas kao neko sa punim pravom i da uzivas sva prava kao i svi ostali
Svenson nista nisam preterao u svojim postovima sve cifre i informacije koje ja napisem si 100% tacne , tako da nemoj da mislis da ce ono osiguranje nesto jeftinije da te kosta

ja pisem organic postove iz mog zivota ne googlam nista
Pisem ono sto znam i samo licna iskustva
Eto sta me juce izludelo , juce bio da zamenim ulje u autu , posto moj mehanicar ne radi nedeljom a nije mi na mojoj relaciji svratih u jiffy lube ,kolko je zamena ulja pitah neko dete na vratima oni imaju od $40 do $80 zavisi sta hoces , moze to od $40 posto je to isto kao i ono od $60 ,ok zamenili oni to dodje dete da naplati kaze $80 reko zasta bre $80 sam ti reko od $40 kaze zamenili smo ti i filter za vazduh reko vadi filter i stavi moj filter nazad , znaci samo da polidis niti te ko sta pita samo daj lovu .