View Single Post
Staro 02.04.2018, 19:16
Makica@'s Avatar
Makica@ Makica@ je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 06.06.2017
US lokacija: Boston,MA
YU lokacija: Srbija
Smile

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Filip991 Prikaz poruke
Pozdrav svim članovima foruma, a posebno onima koji nestrpljivo iščekuju rezultate DV2019, medju kojima sam i ja sa svojom prvom prijavom.
Ja sam se osnažio da zaplovim u ovu životnu avanturu sam, bez igde ikoga u USA.
Kako se bliži taj veliki trenutak objave izvučenih aplikanata, nervoza postaje sve veća,naročito pri pomisli na to što u USA nemam bliskih poznanika koji bi mi pomogli oko te neophodne adrese u USA, i oko smernica za snalaženje pri samom dolasku.
Veliki je ovo zalogaj, posebno kada nemate nekog bliskog, ali ako je nešto suđeno, verujem da će se skupiti kockice i da će sve biti dobro. Bitno je to da je želja,borbenost i istrajnost nepokolebljiva.
Da li je neko imao ovakvo iskustvo, ili je neko u ovakvom položaju sad? Imate li predlog, savet, kako rešiti ovaj problemčić, ili, ima li možda neko ko je voljan da pomogne u ovakvim situacijama?
Pozdrav i dobrodosao na forum Prvo,zelim ti Mnogo srece u Maju Drugo,nemoj mnogo da se nadas da se ne bi previse razocarao Ja kada sam popunjavala prijavu za DV 2018 nisam se preterano nadala,jel me 2017 nisu izvukli To ti kazem zbog tebe,jel mnogo boli razocarenje ako se previse nadas O tome razmisljaj kada vidis onaj deo gde pise 'You have been randomly selected'. To ti iz Iskustva kazem
Puno Pozdrava i Srecno u Maju
Case Number : 2018EU000091**
DS 260 poslat 30 Maja 2017.
Lekarski pregled : 01.02.2018.
Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart)
My Greeeeen Day : 12.Mart 2018.
Viza u Pasosu : 16.Mart 2018.
Landed in Boston 26.06.2018.
Reply With Quote