Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33
BetterFuture@ Predlažem da Vi ne cenzurišete nas forumaše ,a ako imate problem sa mojim profilom jer nije odgovorio na Vaše ranije prozivke, ili s mojim benignim pitanjima (na koja nadam se imam pravo???) naprosto ih zaobiđite ...Ovde smo da propitujemo sve , pa i ovu svetu lutriju.
Konkretno sam samo želela da mi igrači eventualno pojačamo svoje šanse, ako Vas lično to čini nesretnim, meni je izuzetno žao...izvinjavam se svima kojima to čini zlo.
Nadam se da mi se ovde ne pokušavate možda pretiti adminom u Vašem džepu ukoliko ga imate. Uverena sam da to nije Vaša namera.
Poštovani/a, svako dobro i vama.
|
Ne moze se pomoci samo onome ko ne zeli da mu se pomogne.
Zao mi je sto ne vidite da jedino Vi od svih clanova odskacete po komentarima i ocigledno, razmisljanjem. Zao mi je sto ne vidite da clanovi ovde nisu neprijateljski nastrojeni, vec naprotiv, puni smo zelje i volje da pomognemo svakome, a to nas pre svega cini ljudima, srecnim i zadovoljnim svojim zivotom. Trudimo se da napredujemo, ali ne "provaljivanjem" sistema kao u filmovima, vec radom na sebi i pomazuci drugima, jer tako pomazemo sami sebi.
Ja sebi, iako kao vec stari clan, ne dajem za pravo da napadam bilo kog clana i smatram da je apsolutno neprimeren Vas stav koji imate prema drugima i sto sebi dajete za pravo da burno reagujete na Forumu koji su napravili oni koji su zeleli da pomognu, a tu njihovu ideju mozemo samo da podrzimo umesto da napravimo Forum mestom na koje niko ne zeli da svrati.
Izvinjavam se svim clanovima zbog off-topic-a i vise se necu oglasavati na ovu temu.