View Single Post
Staro 25.09.2018, 18:34
milan.b milan.b je offline
Drug član

Datum prijave: 05.08.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mveruovic Prikaz poruke
Kakvi nebulozni tekstovi, izgleda da ti je zena popila svu pamet ovoga sveta pa ce da "pokaze" glupim Amerima sta i kako a vi cete da se kupate u milionima.

Toliko rasizma i diskriminacije, zao mi je sto ne pise na engleskom da neko procita pa da vide koga imaju u okolini.
Prvo -Moja supruga nije popila asvu pamet sveta ali je veoma inteligentna osoba i ima dokaz za to jer je član MENSA i INTERTEL-a. Pokušajte da udjete u neko od tih društava. Uradite test inteligencije i saznajte da li pripadate tom uskom društvu ljudi!

Drugo - Ameri su glupi i tačka! Svidelo se to nekom ili ne! Razgovaram sa njima ali i sa ljudima koji su došli ovde sa različitih strana sveta svaki dan jer mi to posao omogućava pas čujem i vidim. Nisam pokondiren pa da pričam da sve što je američko je dobro i da valja. Jednostavno nije tako.

Treće - Nemam pojma o kom rasizmu i diskriminaciji je reč! Ako ko diskriminiše nekog onda su to Amerikanci. Mojoj supruzi su otvoreno rekli u jednoj regruterskoj kompaniji da će tečko naći posao kao građevinski inženjer zato što nije državljanin SAD iako ima zelenu kartu! I ko je onda rasista i diskriminator???? Osim toga, moja supruga dva puta nedeljno drži časove ja južnoj stran Čikaga trima crn9im devojčicama, a njihove porodice su jako zahvalne što je ona pristala da radi sa njima i pozivaju nas na rođendane i izlete na koje smo sa zadovoljstvom išli! Prema tome, nemojte nama da pričate o diskriminaciji i rasizmu

Vi svoje viđenje možete obnarodovati u smom blogu ili čemu god hoćete. Ali sigurno neću dozvoliti da nas vređate i da nam spočitavate da smo rasisti, diskriminatori i da pišemo nešto bez osnova.

Last edited by milan.b; 25.09.2018 at 18:45.
Reply With Quote