Pozdrav,
Prenosim vam clanak iz jednih novina - kratak uvod u mlacenje zena. Ko je ozenjen moze i da proba ako mu se svidja
Dobre vesti odmah na pocetku: ogromna vecina zena je mnogo slabija od muskaraca! Priroda ti je bila blagonaklona u ovom slucaju. Zene su fizicki slabije i cesto emotivno nestabilnije. Ovo drugo je posebno bitno ako planiras da nabavis si neku koju ces batinati na duze. Eksperi iz ove oblasti preporucuju da se odabere zena nizeg stepena obrazovanja , iz nesto nerazvijenije sredine, patrijarhalno odgajana. Tradicionalne vrednosti i strog odgoj daju vrlo pogodan temeljh za razvoj kvalitetne i duge zlostavljacke veze. Mnogo je jednostavnije gaziti i ponizavati zenu ukoliko ona unapred razume da si od boga dan da to radis. Ukoliko si nov u svemu ocome, predlazemo da pocnes od kaznjavanja zene za lose obavljen posao "kakvo si ovo sranje skuvala?" BAM! BAM! TRAS! Kasnije ce batinjanje postati bezrazloznije, a samim tim kvalitetnije. Posebne poene nosi prebijanje zene pred sitnom decom ili cak (ukoliko si pravi baja) pred porodicom i prijateljima. O aranzmanu zena+deca multi-maltretiranje da ne govorimo! Zena se moze fizicki maltretirati na dva osnovna nacina. Prvi je psiholosko ponizavanje sa blazim ali veoma uvredljivim cuskama i sljagama. Domaca kinematografija prepuna je bravuroznih primera ove discipline. najcesce ovaj vid zlostavljanja je samo uvod u drugi koji se sastoji iz pravog hardcore batinjanja, lupanja, odvaljivanja i gazenja. Zlostavljaci koji se stide svog hobija izbegavaju da svoju zrtvu mlate po predelima koji su vidljivi komsijama i okolini. U batinaskom slengu ovakvi ljudi se zovu "ugledni gradjani" i ostatak scene ih smatra pickicama. Nije zgoreg pronaci ni kakav aerodinamicni a tezak predmet kojim mozes odoriti saku ili nogu, a opet kvalitetno naneti bol i ubiti u pojam ( ili samo ubiti) zensku osobu. Doajeni kucnog nasilja tvrde da je dozivljaj visestruko pojacan ako se vrsi u alkoholisanom stanju, ali opet,mnogo alkohola utice na ucinak pa su jacina udarca i preciznost cestomanji. Knjiga "Vekovni obicaji tradicionalnog domacina" daje i step-by-step procedure:
-Zeno, gde mi je kais?
(kais se nalazi domacinu oko pasa)
-Ne znam, nisam ga videla…
(sve i da je htela, nije mogla od stomaka domacinskog)
-Pizda ti materina, je l' zato radim i mucim se
(veoma dobar i efektan uvod u prvi udarac
po principu "sto manje smisla – vise batina")
-Ociju mi! Kais ne videh nigde u kuci, da nije na tebi?
(kardinalna greska!)
-Ti ces da mi kazes gde je meni moj kais, a?! Dolazi 'vamo kurvetino!
(udarac u potiljak, samar i cupanje kose)
-Nemoj, Spasoje! Nisam htela…
(preklinjanje za milost pojacava ceo dozivljaj)
-Sta nisi htela, bre?
(udarci u stomak i grudi praceni obilatim koriscenjem obe noge. za kraj se preporucuje ostavljhanje spomen obelezija na licu… Samo za sladokusce!)
Posto je to slucaj sa svim tradicionalnim vrednostima u nas i ova vekovna disciplina i narodni obicaj nasli su se na udaru raznih seka-persa sa zapada i njihovih domacih podrepaka i poslusnika. Te grupa za prava zena, te kampanja protiv nasilja u porodici… Odolecemo mi tom zlu! Evo za kraj i adrese tzv. "Sigurnih zenskih kuca" u kojima zapadni djavoli kriju nase zemlje od tradicije.