Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sloba_Kg
Apsolutno se slazem sa ovom konstatacijom. Cak sam je i upotrebio... Rezultat je izvinjavanje, kao salili smo se i sl.
|
F-word? Hmmm.... ako si na rucku sa kolegom sa kojim si mnogo dobar, it's ok... u office-u, gde je na snazi "Employee's book" neko od kolega moze to da misli ali nece ti reci jer ne zeli trouble sa HR...i u takvoj firmi F-word mozes naravno da izgovoris

...jednom. Sa malo srece drugu priliku dobices u drugoj firmi

a sa mnogo u istoj...
Na bivsem poslu se mlada koleginica za ruckom previse opustila, i rece u sali (ali zaista) da ima drugaricu Hrvaticu (rodjena ovde i ne prica hrvatski) da su sve srpkinje kucke. Eto, nicim izazvana, ne verujem da zna niti istoriju, niti ko je ko - niti ona, niti ta njena drugarica... tek dobila diplomu i pocela da radi. VP od naseg departmana je bila za nasim stolom. Da li treba da ti pricam sta je bila posledica? U ozbiljnim korporacijama se o tome vodi racuna - ne zato sto mene ili nju vise vole ili sto znaju sta se desava. Nemaju pojma - ali znaju da ne zele da budu tuzeni ako ne reaguju...
Opet, to je samo moje razmisljanje i moj pravilnik ponasanja na poslu. Svako sam kroji odnos sa kolegama, komsilukom, prijateljima....