View Single Post
Staro 17.02.2009, 15:33
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ex-usa Prikaz poruke
ma ti crnci se mnogo nesto za sve vredjaju. sad je kao uvredljivo i da im kazes da su crni! svasta. ko da smo im mi krivi sto su oni crni. oni su kao etnicka grupa mnogo iskompleksirani, i misle da im vecito neko nesto duguje....narocito belci, zbog te cuvene "history" koja postoji izmedju njih i belaca (anglosaksonaca). but guess what? I don't give a f.u.c.k. about your history and your sad story....not all the whites are anglo-saxon, and we have our own history too! meni su oni prosto smesni, jer tripuju da svi belci treba da ih se plase i da ce da pobegnu ako im oni samo kazu "bu!" imao sam scene da idem ulicom, i crnac ide pravo na mene i nece da se skloni, racunajuci belac sam ja treba njemu da se sklonim, a ja bas necu, i onda kad ga odvalim ramenom u prolazu, i ovaj skoro padne na zemlju, osvrce se u neverici, i pita kao "heeey bud?!? what was that?"....a ja ga pitam what's up you want more? hehehehe
U kojim si ti krajevima covece ziveo u CHI? :-)
Generalno, ja jos nisam doziveo tako nesto, ali jeste malo cudno ako zadjes u neki geto. Ja licno ne mislim da je problem u crncima, mislim da u svakoj naciji/etnickoj grupi postoje oni koji su totalne propalice/losers i kojima je uvek neko kriv za to. Jesam tako video par puta poglede gadjenja na belce, ali uvek je to bio neki lik sav smrljav iz nekog getoa. Ne mogu da priznaju svoju krivicu u tome sto im je zivot takav kakav jeste, nego su im sada belci krivi... Ali...ko sto rekoh...nisu svi takvi.... Mislim....pogledaj sve kakvih belaca imas retarda....

Blog: http://novakovici.blogspot.com