View Single Post
Staro 06.03.2019, 05:27
Svenson's Avatar
Svenson Svenson je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 05.05.2017
US lokacija: Houston, TX
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nemanjaq Prikaz poruke
Hej Svensone,

Dobrodošao u Teksas.

Ja sam nekako uspeo da se "naviknem" da je "normalno" da mesečno prelazim po 700-800 milja. A zapravo radim nedaleko od mesta boravka.
Međutim, kako mi reče drugar, na ovom kontinentu se rastojanje ne meri u miljama, već u satima.
Malo sam se "pipitomio", pa mi ne pada tako tesko da putujem, narocito kada ja vozim.

Moram da javim: Nije urbana legenda, u centru zaista ima biciklova. I to je veoma kul. Jedina mana je sto tamo kuda sam prosao nema zive duse na ulici (ne racunam automobile), iako ima trotoara (zamislite )
Eh, da mogu da vam posaljem slike, bilo bi bolje, ali ovako imate google maps, pa uzivajte u street view opciji.
Bio sam u jednom Walmart-u. Biciklovi su dzaba. Kasnije sam malo gledao na sajtu. Ko voli da zivi u centru, ima para za skuplji stan i zivaca za guzve, moze da uziva. Za nas sa (daleke) periferije ostaje da se klackamo po drumovima Hjustona i uzivamo kada naidjemo na pesacku stazu pored puta.

Sto se tice kilometraze, iznenadio sam se kad sam video da smo presli 500 milja, a nije bila ni polovina meseca. MOracu sutra da pogledam konacnu miljazu za februar.