Citat:
Prvobitno poslao korisnik kolja
...nema potrebe da se pravi neka tenzija ovde (na forumu) bez razloga-ko dolazi ovamo u NY videce i sam kako stoje stvari i koliko sam bio objektivan ili subjektivan -ostavio sam broj telefona na nekim postovima pa ko zeli moze da me okrene za savet ili ako nekome treba adresa nekih ''institucija ''ovde (SS office ,Town Hall itd.),ako sam u mogucnosti pomocicu koliko mogu .
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik landlord
Sorry, ostalim clanovima na ovom postu, vjerovatno rizikujem i bananu za ovaj post, ali svakako ne zelim da budem dio ove zajednice, koja iskazuje ksenofobiju, nacionalizam itd.
Svakako ostajem u kontaktu sa ljudima dragim, koje imam na skypeu.
|
E ovako, ne zelim da ovo gore budu zadnji postovi dragih mi likova koji imaju veoma bitnu ulogu u zazivljavanju i usponu ovog foruma. Sa obojicom sam kontaktirao, salio se i zajebavao a siguran sam da nisam jedini.
Ne zelim ni da se ovako nastavi, znao sam da ce na ovo izaci i samo je jos falila nacionalna glupost i na ovom mestu. Kao da nismo dovoljno sranja videli, doziveli i preziveli.
Svi smo ovde odrasle osobe i mislim da ko hoce moze da nadje nacin. Lako je pametovati, da, ali dal' sam ja trebao da napustim forum posle nesporazuma sa Vekom oko brate-sestro stvari? Veronika i ja smo se posvadjali i malo izvredjali pa smo kao ozbiljne i zrele osobe se ugrizli za jezik, izvinili jedno drugome i nastavili kao i pre. A mogli smo tada oboje da odemo odavde. Sta bi time dobili mi, vi i svi buduci clanovi?
Ma naravno je da svakoga neko nervira ali ne dozvolite da vam to u zdravom rasudjivanju prevagne... bla...bla...bla
Znaci drugari, evo ja vas javno pozivam da se vratite jer mi bez vas ovde nije kao pre
Vas xeg
16.05.2008. - stiglo u KCC
01.12.2008. - stigla 2. koverta
22.12.2008. - zavrsen lekarski
22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u
23.01.2009. - podigli vizirane pasose
Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA

---------
About us:
Veselinovica kutak