Ne, ne, nismo se razumeli. Ne mislim da je to malo para, daleko od toga, nego da nije poenta u tim parama pod cenu da ceo dan provodis na poslu koji ne volis, koji te ne zanima, samo da bi imao novac.
Pod tim sam mislila ne bi išli negde da radimo bilo šta samo zato što se dobro plaća, pre bi ostali ovde da radimo ono što volimo i što nas zanima, nego tamo negde preko radili kao konobari jer eto toga tamo treba (naprimer). Naravno ako bi morali od toga da pocnemo, poceli bi, ne bezimo od posla, ali nije nam to plan.
Mislila sam da su preko čak i manje plate za dispetchere. On i ovde radi po 10-12h, radi subote, nedelje, praznike, Uskrs, 1. Maj, prosle godine nismo čak ni na more otišli. Nije u pitanju izrabljivanje nego jednostavno je posvećen tome mnogo više nego "pronalazenje i ugovaranje ture i u 11 uvece se pakujem i idem kuci". Zbog toga je taj njegov posao razlog nase zelje da odemo tamo, i ako ce vec tako da ga radi posveceno i predano, onda bar da ima lepu mogucnost napredovanja i pristojnu platu za okej zivot preko.
|