Citat:
Prvobitno poslao korisnik Futbalista
Bezite sto dalje od trucking business jer je pukao skroz, a ako ti je muz dispecar onda to i ne treba da vam govorim. E sad je pitanje sta raditi ovde osim toga bar za pocetak?
Pozz
|
Sistem jeste pukao, ali on je trenutno u firmi sa preko 60 dispečera i 200 kamiona, tako da oni još uvek uspevaju da funkcionišu, i market je dosta pao i osim što su vozači nezadovoljni i uzimaju mnogo manje para nego ranije, firma sasvim dobro funkcioniše. Mada su i vozači halavi, idalje mislim da je oko $6 - 7.000 dolara bruto nedeljni gross izuzetno dobar na ovom marketu, a grupa vozača koju pokriva MM pravi okvirno toliko. Ali ajde da ne odem sad skroz u off topic možemo na nekom drugom mestu razgovor nastaviti.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Futbalista
Plus Kanada ima mnogo bolji zdravstveni sistem i socijalnu pomoc ako zatreba, USA je po tom pitanju strava i uzas.
Citam prethodne postove i planove ljudi da dodju ovde turisticki, rode bebe amere i eto resenja ...nemojte se igrati zivotima ljudi, prva stvar porodjaj bez zdravstvenog kosta 40k dolara, drugo i da platite to a da nemate legalan boravak nakon isteka tur vize ili neke druge, vi ste na crno ovde i socijalne sluzbe lagano mogu da vam oduzmu dete a vas da posalju za Srbiju, bilo je takvih slucajeva kolko hocete...
|
Ja sam to napisala, iz šale naravno

Pa nisam toliko luda da planski idem da rađam dete u državi u kojoj sam nelegalno, zaista se toliko za TUĐIM životom ne bih igrala, pogotovo ne životom svog deteta. Tako da što se mene tiče, to je zaisa bila šala.
O Kanadi nisam mnogo razmišljala ni gledala, ali ću svakako razmisliti i raspitati se više o tome, posebno zbog uređenijeg zdravstvenog sistema.
Hvala Vam još jednom mnogo zbog svih odgovora na temi.