View Single Post
Staro 24.02.2009, 14:52
dreamerns dreamerns je offline
Super Moderator

Datum prijave: 14.06.2007
US lokacija: Burlingame, CA
YU lokacija: Novi Sad, Vojvodina
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik V777 Prikaz poruke
[color="Navy"]
Sto se tice masina za ves, kako za pranje, tako i za susenje, sto se tice mojih iskustava po Indiani, ovde ih gotovo u svim apartmanima ima, mozda samo ne u nekim bas starim, ali i tamo postoji, pored laundary rooma...
Ovo je mozda tako u Indijani....u Chicago 90% stanova za izdavanje nema ves masinu...i kao sto je lucky pomenuo, oni koji imaju su skuplji. Jako su male sanse da kada neko dodje ce uci u stan sa ves masinom, bar u Chicago....a verujem i u svakom vecem gradu u US.

Citat:
Iz mog iskustva, velika vecina apartmanskih naselja, ima gotovo 95% podne povrsine pokrivene tepihom. Ukoliko ulazite u stan u kome je vec pre vas neko stanovao, a niste pusac...
Osim ako ne iznajmite stan u zgradi u kojoj je zabranjeno pusenje :-) Ja sam u takvoj...dobar nacin da se ostavi pusenje...

Citat:
Ovde je dobro pomenuti savet pri trazenju stanova, uvek imajte u vidu da, generalno apartmantska naselja se sastoje od dva sprata, retko tri...
Mozda u Indijani...ovde nema pravila, kao ni u Srbiji. U gradu imas od 2 sprata, pa do 40, a i u predgradjima nisam video bas neko pravilo da su svega 2-3 sprata zgrade...

Blog: http://novakovici.blogspot.com
Reply With Quote