Da, taj predlog sam ja juce prezentovala jednom od clanova foruma.... u Los Angelesu, bez obzira koji je deo grada, ne moze da se izdrzi samo sa jednom platom

to je moguce jedino ako dodjete sa nekih 20K pa to izdrzi za 6 meseci otprilike... Znaci, ovde to ne moze ili ja mozda nisam dobro obavestena. Ali, ja zaista ne vidim poentu da se dodje ovde i bas toliko struggle. E sad, sta je po meni ok varijanta za porodice iz ove sada perspektive: nosilac vize dodje ovde i crash on someone's sofa 4 meseca... za to vreme (pod uslovom da imate kod koga) stedi na svemu i skuplja novce do maksimuma.... onda par nedelja pred istek tih 6 meseci koliko viza traje, renta stan i dovede bracnog druga i dete....
Ovo je vec vidjeno.... moja cica je primila "druga od prijatelja" na tu foru, on je polozio za kamion u medjuvremenu, dobio posao i rentao stan, i supruga mu i sin dosli kasnije... i super su prosli.
Mozda je i to jedna od varijanti o kojoj treba da se razmislja, pa ajte vi sad lagano

Sad, ja to kazem da je bolja varijanta jer je svakom ko je ovde lakse da prihvati jednu osobu na stan na nekoliko meseci, nego 3 ili 4 osobe jer to uzrokuje probleme sa landlords i moze da traje maksimalno 20 dana do mesec dana... jer jednu osobu je lakse to handle nego citavu porodicu...
Eto, to je moje opinion