Nisi me dobro razumela

kad budes postala drzavljanin mozes roditeljima da pravis Zelene karte bez problema - shodno tome, ni sada ne bi trebalo da bude problem da im pravis turisticke vize...
E sad - da ti kazem da sigurno dobijaju to ne mogu. Affidavit ne treba da im saljes (tako je bar u BG i niko ti to ne trazi). Ne treba ni pozivno pismo, ali kao sto rekoh ja ga ipak posaljem.
Meni nikad nije bio problem da bilo kome napravim vizu: bili su mi cale, keva dolazi sad u aprilu, bio mi je kum dva puta, cimerka zimus, snaja i bratanica prosle godine, dva kuma i cimerka ponovo dolaze u avgustu svi skupa, dever i snaja dolaze oko Nove godine... Skoro sve vize sem poslednja za kuma i za cimerku kad smo vec postali drzavljani, su bile pravljene dok smo imali "samo" Zelene karte...
E sad - cinjenicno stanje je da kod mene sad ide lakse jer ko god da je bio se vratio na vreme, na istim poslovima smo oboje vise od tri godine, imamo solidna primanja - a svako od nasih gostiju moze da dokaze veze sa zemljom...
Vi ste prilicno kratko ovde... ne znam sta da ti kazem, mozes da probas. To sto nemate mnogo prihoda ne verujem da bilo sta znaci... ali njihove veze sa zemljom u kojoj su znace i te kako. Vidi pozovi ambasadu pa se raspitaj....