Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 12.06.2020, 17:25
Manrika Manrika je offline
Drug član

Datum prijave: 18.11.2019
Nepromenjeno

ikac89
Pod tim pitanjem sam mislio kada CEAC objavljuje konačan broj rednih brojeva za svaki region i kolika je gustina,ako sam najbolje razumeo gledajući Britsimona,rekao je wait and see.Čini mi se da će do 15-og jula izbaciti te podatke i on će uraditi analizu.
Hteo sam da pitam,tamo je u obrascu navedeno da moram da napišem gde sam živeo pre 16-e godine.Da li moram da idem u policiju i da uzmem istoriju adresa gde sam živeo i tako da upišem podatke,jer sam kao mali živeo kao podstanar i selili smo se na svakih godinu dana a bili smo prijavljeni na nekoj adresi koja nije imala veze sa našim trenutnim prebivalištem.Od 2003-e sam za stalno prijavljen u mom rodnom gradu i od tada do danas nisam menjao adresu u pasošu i ličnoj karti.Znači,da li da odem u policiju i da tražim istoriju stanovanja i to da napišem a ne neku tamo adresu koje se sećam gde sam živeo kao podstanar a nisam bio prijavljen.Zar toliko sve proveravaju.Takodje me interesuje,pošto ja živim u Beogradu skoro 15 godina,a nisam prijavljen ovde već u svom gradu(nijedan gazda nije hteo da me prijavi),a radim u Beogradu,ako me u ambasadi pitaju"kako to da rediš u Beogradu a prijavljen si sto km-a od istog,kako stižeš na posao,slagao si nas,diskvalifikovan".Dal je moguće tako nešto?
Takodje,ja sam stigao do treće godine ekonomskog fakulteta koji nikada na žalost nisam završio,a u polju gde treba uneti obrazovanje da unesem samo srednju školu,jer čini mi se da postoji i opcija gde mogu da unesem i dodatna obrazovanja al ne bih da unosim nezavršen fakultet i posle da imam problema na intervjuu.Help!
Reply With Quote