Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 13.06.2020, 01:37
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik milosx Prikaz poruke
Oznake vize same po sebi nisu bitne, samo su indikacija u procesu. Ja nigde ne tvrdim da znam sve, vec da mi je proces sa vizama poznat i da se imigracioni slucajevi tretiraju po glavnom aplikantu.

Naprotiv, namera mi je upravo da drugima razjasnimo situaciju, uostalom mene licno ne dotice diskusija, jer sam to prosla i vec 8 godina zivim u Americi.
Na kraju krajeva to ne utice nimalo na to da li ce neko doci na red ili ne, ne razumem kakvu zabunu moze ljudima da unese

Namera mi nije svakako ni da se sa nekim raspravljam, niti dokazujem ko je lepsi a ko pametniji, a tek me ne interesuje da li ce se neko samobanovati sa foruma

Ja sam lepo pitala za izvor vasih informacija, upravo da bih i sama videla, ali kredibilan izvor, a ne neciji blog (osim ako pomenuti bloger nije Imigracioni advokat, sluzbenik imigracije, ili slicno). Navedite neki sajt vlade, imigracije, ili bilo kakav kredibilan izvor gde se moze videti tacno, nemam nista protiv da kazem da ste u pravu i da ja gresim.

Iz najboljih namera savetujem da se ljudi informisu iz kredibilnih izvora, sa zvanicnih sajtova, i da se ne oslanjaju na rekla kazala, jer se na ovom forumu moze naici na puno nepouzdanih informacija.
Dakle ljudi nemojte verovati ni meni, samo se informisite na pravom mestu, proverite vase informacije.

P.S. Probacu da nadjem najpouzdaniji izvor

Poz iz Njujorka

na zalost sviju ikac je ipak u pravu.

Znam da je kontraintuitivno, ali i derviati se ubrajaju u onaj alocirani broj DV visa iako oni sami zapravo nisu dobitnici