Oznake vize same po sebi nisu bitne, samo su indikacija u procesu. Ja nigde ne tvrdim da znam sve, vec da mi je proces sa vizama poznat i da se imigracioni slucajevi tretiraju po glavnom aplikantu.
Naprotiv, namera mi je upravo da drugima razjasnimo situaciju, uostalom mene licno ne dotice diskusija, jer sam to prosla i vec 8 godina zivim u Americi.
Na kraju krajeva to ne utice nimalo na to da li ce neko doci na red ili ne, ne razumem kakvu zabunu moze ljudima da unese
Namera mi nije svakako ni da se sa nekim raspravljam, niti dokazujem ko je lepsi a ko pametniji, a tek me ne interesuje da li ce se neko samobanovati sa foruma
Ja sam lepo pitala za izvor vasih informacija, upravo da bih i sama videla, ali kredibilan izvor, a ne neciji blog (osim ako pomenuti bloger nije Imigracioni advokat, sluzbenik imigracije, ili slicno). Navedite neki sajt vlade, imigracije, ili bilo kakav kredibilan izvor gde se moze videti tacno, nemam nista protiv da kazem da ste u pravu i da ja gresim.
Iz najboljih namera savetujem da se ljudi informisu iz kredibilnih izvora, sa zvanicnih sajtova, i da se ne oslanjaju na rekla kazala, jer se na ovom forumu moze naici na puno nepouzdanih informacija.
Dakle ljudi nemojte verovati ni meni, samo se informisite na pravom mestu, proverite vase informacije.
P.S. Probacu da nadjem najpouzdaniji izvor
Poz iz Njujorka