Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran
pa jeste mi ovako ovde godinama bauljamo u mrako i ceznemo za pouzdanim informacijama. Sva sreca sad imamo tebe da nam objasnis, mi pojma nemamo.
a uostalom to i nije nesto bitno i relevantno za one koji igraju ili su izvuceni za DV. To nije nesto na cega aplikant moze da utice, Posto se ionako biti pozvan kad ce biti pozvan i njegovo je jedino da mu prodje intervju.
Evo sad bas slusam da ce od ponedeljka 15. juna Trump produziti obustavu SVIH viza na jos 60 dana... tako da dzabe kejsovi, slotovi, alokacije, restovi. Sve se pomera u neizvesnost.
|
Ja zaista ne znam da li bauljate i za cim ceznete

ali vidim da je forum pun poluinformacija ili nepouzdanih informacija. A ne mislim ni da sam neka zvezda vodilja, samo apelujem na ljude da se ne oslanjaju tek tako na informacije koje ovde dobiju
I sama sam vec u nekom predjasnjem postu napomenula da sve to i nije tako bitno, jer je neko rekao kako se unosi zabuna. Rasprava je pokrenuta zato sto niko ne navodi konkretan izvor za svoje tvrdnje i dalje samo poluinformacije
Ako se to desi, mislim da nece uticati na one kojima je intervju zakazan, moze da ih odlozi, ali nazalost na neke hoce. Slazem se za neizvesnost.
Btw, da li je iko od vas vatrenih protivnika u Americi?