Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 26.08.2020, 14:46
Manrika Manrika je offline
Drug član

Datum prijave: 18.11.2019
Nepromenjeno

Viza mi je važila od prvog aprila a onda se desila korona i sve je stalo.Ja sam tada bio dao otkaz na mom poslu u Srbiji i jedva se vratio pošto su mi rekli da se otkazuje posao dok ne prodje korona.Onda sam saznao da sam izvučen na lutriji i onda sam čitao sve i svašta na netu.Onda sam rekao sebi,ako popunim ovaj ds-260 i pošaljem pre nego što odem ima da me pitaju u ambasadi kad dodje moj red da radim u drugoj zemlji a da to nisam prijavio i da ću biti automatski diskvalifikovan.Onda sam pročitao da ako sam u stranoj zemlji duže od šest meseci da trebam i uverenje o nekažnjavanju iz te zemlje da im dostavim,a na primer,otkazni rok mi je bio dva meseca u toj firmi gde sam trebao da idem u inosranstvo,tako da ako bi moj broj bio current ja bih morao da gulim još dva meseca i onda tek da odem i onda sam odlučio da ne odem.Zvali su me pre mesec dana i pitali hoću li doći,ja reko odustajem i oni ništa.Naći ću opet neki posao u inostranstvu sledeće godine.Posle ovog iskustva sa lutrijom,mislim da je Kanada najbolja za imigraciju,znaš na čemu si i nema antiimigracije kao u Americi.
Reply With Quote