View Single Post
Staro 01.11.2020, 23:49
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik damagon Prikaz poruke
Da li bi mogao ovde da pojasnis malo razliku u UPS izmedju full time i part time employee. Ovamo kod mene je vecina ljudi full time koliko sam skapirao, ali dolaze i odlaze sa posla isto kad i ja. Ne znam da li su samo placeni vise ili u cemu je fora...
U predhodnim ugovorima je bila ta opcija za full time inside pozicijama, i ti ljudi su ostali na tim pozicijama to je 22.3 pozicija koja je bila ali je nestala u ovom ugovoru 2018-2023. Koliko se sjećam isto tako za svaku full time poziciju se morala postaviti lista i ljudi su bidovali i dobija onaj ko ima navise seniority.
Kompanija je to radila zbog tog visokog turnover koji je za partime ogroman a i njihov top pay je oko 30.64 $/h. Mislim da je progresija isla start 16$/h pa 17$/h poslije godinu. 18$/h poslije dvije godine, tri godine 21$/h pa poslije 48m mjeseci top pay koji je 30.64$h . Full time seniority je mnogo bolji i jaci od partime pa su ljudi dobijali brze driver position.
Mnogi ljudi imaju dodatni izvor prihoda, neki biznis pa im ovo sluzi samo zbog osiguranja i te penzije i nikada ne odluče da idu u vozace.
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote