Tema: Dv - 2021
View Single Post
Staro 04.02.2021, 05:31
milosx milosx je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.07.2011
US lokacija: NEW YORK
YU lokacija: BiH/Srb
Nepromenjeno

Ja sam jos pre nekog vremena (mislim bas upravo na ovoj temi) rekla da je slaba vajda ako se uzdamo u to da ce Bajden ukinuti ban i nesto promeniti drasticno i odmah. Sve sto je najavljivano u vezi imigracije nije imalo bas nikakve veze sa lutrijom, niti to deluje kao neki prioritet, posebno u poredjenju sa vecim problemima vezanim za imigraciju. Mislim da im je lutrija zadnja rupa na svirali u tom smislu, stavise mislim da im i odgovara zbog situacije... Da li neko zaista misli da se bilo demokrate bilo republikanci sekiraju za neke tamo ljude izvucene na lutriji, ne znaju sta ce sa ljudima ovde...

Sto se tuzbi i advokata tice, ne treba se na to previse oslanjati, treba biti realan... Ljudi treba da se nadaju svakako, samo nemojte bacati pare na to (mislim na advokate). Nedavno sam opet krenula da radim za advokatsku firmu koja se bavi imigracijom (inace sam radila par godina u tom sistemu), tu je mnogo neoopravdanog "optimizma" da ne kazem grubo, laznih obecanja za ne tako male sume novca. Na kraju, sve zavisi od sudije za kog se nikad ne zna na koju stranu naginje, i cesto donese odluku koja bude kao neki status quo, sto mi se cini upravo i desilo u zadnjoj tuzbi. Mozda ja nisam dovoljno upucena, ali sta se desilo sa DV2020 koji su tuzili, da li je neko uspeo da dodje?

Danijela