Dakle ,
nebi bilo lepo od mene a da se ne javim , i da nesto ne napisem o nasem iskustvu sa lekarskog pregleda ! Koji je bio juce .
Izabrali smo Smiljanicevu 22 , koju sada posle pregleda ocenjujem ocenom (Odlican 5) , sve je tako jednostavno , brzo organizovano i prosto , da smo se osecali kao kada smo isli kod nekih poznanika u BG , popricali malo i vratili se natrag u rodni grad, a da pritom nismo ni osetili , nje to neki mrkotrpni lekarski pregled gde te razvlace na tamo na ovamo, gore dole, levo desno , vec je sve trajalo pola sata ! Tacnije;
Od 9 sati , kada smo i stigli , narednih 5 min , je uzimanje krvi za laboratoriju , i placanje pregleda od $110 , zatim rendgen pluca , dve ulice nize u nekoj studenskoj poliklinici , ili tako nesto , i onda smo bili slobodni do 14 sati . Kada smo se javili u Smiljanicevoj, primili vakcine ,rutinski pregled na golo, visin tezina pritisak, potpisali se na formularima , platili vakcine , 3500 RSD ,
ja sam 700 RSD , platio manje , jer sam primio TETANUS u vojsci prosle godine , to sam i dokumentovao , sa vojnom zdravstvenom knjizicom , supruga platila punu cenu , nije bila u vojsci , sta ces , u vojsci je besplatno , a ovako moras da platis

, i sve u svemu to je bilo sve , sto se pregleda tice , ali bilo je i zanimljivosti
Naime , posto sam elektrotehnicar po struci , imao sam i intervenciju u Smljanicevoj , u kupatilu na toj maloj klinici (znaju oni i mozda su videli koji su bili , to je obican stan u stambenoj zgradi koji je prepravljen u ordinacuju , stoga ima i kupatilo sa toaletom narvno) ,
i kakve srece, crkla sijalica

, i ljubazno me zamoli doktorica kao strucno lice da zamenim sijalicu ! Ja naravno strucnjak , ne odbijem nego pristupim u pomoc !
Sijalica iznad kade, ja se popeo , meljam sijalicu , doktorka me drzi da ne padnem , i svar gorova, sada ima svetlo u kupatilu, tako oni koji idu u Smiljanicevu neka udju u kupatilo i pogledaju u sijalicu obavezno ja sam je licno zamenio , i tako se sete mene !!!
Ja ga bas oduzih, ali dobro ko ima vremena citace !
I ovom prilikom da pozdravim , mog prijatelja, naseg forumasa MISU , iz Novog Sada , sa kojim sam se upoznao , on je jedan od srecnika koji je pogigao pasose toga dana , a mi bili u beogradu i tako dobili, njegovo iskustvo iz prve ruke !
A da i da ne zaboravim , posto je nas san da odemo u San Diego, nismo mogli da propustimo priliku i odemo na sajam NAUTIKE , koji je bio u Beogradu , i mogu vam reci , resio sam , da kupim jednu omanju jahticu od 267.000 eura, trebace mi tamo !!!!
Pozdravljam sve , i sve najbolje !!! Kao sto mozete videti , puno dogodovstina , lekarskli pregled sam i zaboravio kako izgleda, jer je to bila jedna sitnica toga dana !