View Single Post
Staro 04.02.2023, 22:27
kdragan77's Avatar
kdragan77 kdragan77 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.05.2015
US lokacija: Castle Rock Colorado
YU lokacija: Banja Luka
Pošalji Skype™ poruku korisniku kdragan77
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Dzeremija Prikaz poruke
Sve sam tvoje iščitao na forumu. Čak šta više, u nekom trenutku kad je forum bio down, nađem te na fb, reko dal da ti pošaljem poruku da vidim kako ide
Trebao si me kontaktirati. Hvala ti sto citas ove moje skrabotine 🤣🤣🤣...Ostavio sam tamo linkove na ovom union poslovi temi , ako neko hoce da me kontaktira .... cisto da ostanemo u kontaktu... Meni je cijei ovaj koncept foruma zanimljiv, tema podjeljenje ,ljudi dijele svoja iskustva ,savjete ,desavanja ... Nekako sam I previse otvoren pa dijelim I dosta privatnih stvari. Pisao o onom Robinson app, za berzu pa mi ljudi pokusalji nekolilo puta uci u nalog ... ne mora znaciti da je sa ovog foruma ali se nekako desilo u isto vrijeme.... Kontam " de ti Dragane prikoci malo" 🤣🤣🤣.....
Mene svudje I u svacemu ima , pa onda kada se " rasplinim" ima me na sve strane... na ovom forumu sam dosta naucio i dosta mi je ljudi dalo savijet I uputilo me u pravom pravcu .... uvijek se rado vracam forumu .... Ali bih ja sve ovo drugacije uradio da je ovaj sajt moj, forum nekako bih to malo podigao na veci stepen interesovanja .... mozda I previse filozofiram 🤣🤣🤣....
Bio sam u nekoj viber grupi kao ex Yugoslavia, poceo malo da dijelim svoja iskustva ,vidjenja o Americi ljudi me napadose I izbacise .... ljudi imaju kao misljenje da se hvalim ili sta vec ... pa ja sam vozac ovdje sta imam prosipati neku pricu ....
Treba biti oprezan nije se sa nicijim Egom igrati , jos ako to uzmu licno naj.... sam 🤣🤣🤣🤣. Ja naivan kontam zivio I tamo I ovdje pa da malo uporedim , pokazem moguci put , da je ovo zemlja mogucnosti ..... kazrm ti druze sve je to " kupovina knjiga za prvi razed " sa moje strane....
Lijep pozdrav i svako dobro
10.08.2021. Postali USA drzavljanini
UNION POSLOVI
BALKANS BAKERY
Reply With Quote