View Single Post
Staro 15.05.2023, 11:08
svetlana33 svetlana33 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2016
US lokacija: ???
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Vladica05 Prikaz poruke
drugari, imam predlog da organizujemo klub koji bi pomagao nasim ljudima koji su dobili GK i planiraju dolazak u USA a nemaju nikoga kod koga bi mogli da odu. znam kako je meni bilo kad sam dosao i koliko to moze da bude stresno, ali eto ja sam imao srecu imnao sam nekoga ko mi je pomogao i evo ja bih sad zeleo da pomognem nekome drugome
vladice fantasticno
upravo ova tvoja poruka je nesto sto sam bas PRVO procitala na forumu nakon cuvenih HAS BEEN SELECTED... i to nakon nazalost sada zasigurno vec 20 godina igranja lutrije. ovog puta cak nisam niti otvarala to sa strepnjom, naprosto to je vec postao neki uhodani godisnji ritual, pa da eto obavimo i to ...i sada bas pogodak ....cudna je stvar zivot
Steta samo sto nije sreca dosla davno u studentskim danima...aii necemo sada o sitnicama
Zahvaljujem ti unapred posebno u ime svih nas osamljenih lucky pacenika i bas mi je tvoja divna inicijativa na forumu danas ozarila dan nakon sto su se nadamnom nakon pocetne srece iznenada nadvili crni oblaci sumnje jer bi trebalo bas solo da odem u nepoznato a da nikoga tamo nemam trenutno.
Naravno s foruma vec znamo da nije niti jednostavno, a niti jeftino, ali otici bas sam je posebno otezavajuca okolnost.
Ako si vec nesto o svome putu na forumu pisao molim te da mi ukazes da te ne mucim/o ponavljanjem ...jer biti ce gomila pitanja u tvome klubu s moje strane sigurno

keep UP the good work