Citat:
Prvobitno poslao korisnik svetlana33
vladice fantasticno 
upravo ova tvoja poruka je nesto sto sam bas PRVO procitala na forumu nakon cuvenih HAS BEEN SELECTED... i to nakon nazalost sada zasigurno vec 20 godina igranja lutrije. ovog puta cak nisam niti otvarala to sa strepnjom, naprosto to je vec postao neki uhodani godisnji ritual, pa da eto obavimo i to ...i sada bas pogodak  ....cudna je stvar zivot
Steta samo sto nije sreca dosla davno u studentskim danima...aii necemo sada o sitnicama 
Zahvaljujem ti unapred posebno u ime svih nas osamljenih lucky pacenika i bas mi je tvoja divna inicijativa na forumu danas ozarila dan nakon sto su se nadamnom nakon pocetne srece iznenada nadvili crni oblaci sumnje jer bi trebalo bas solo da odem u nepoznato a da nikoga tamo nemam trenutno.
Naravno s foruma vec znamo da nije niti jednostavno, a niti jeftino, ali otici bas sam je posebno otezavajuca okolnost.
Ako si vec nesto o svome putu na forumu pisao molim te da mi ukazes da te ne mucim/o ponavljanjem ...jer biti ce gomila pitanja u tvome klubu s moje strane sigurno
keep UP the good work 
|
Svetlana hvala ti na lepim recima ali to nije moj klub i jos ne postoji ali ja cu pokusati da ti pomognem i odgovorim na bilo koje pitanje koje imas, verujem da ce se i ostali ukljuciti i da ce takav klub zaziveti. ne secam se da sam pisao na forumu o mom dolasku ali imas moj post gde sam pisao o gradu gde sam se ja doselio