Tema: Dv2025
View Single Post
Staro 05.05.2024, 15:55
Nati Nati je offline
Drug član

Datum prijave: 08.04.2016
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sanchez Prikaz poruke
Čestitke, isto sam izvučen iz 9.puta prošle godine, ali sa nešto lošijim brojem 31xxx

Definitivno nije previsok, imate solidne šanse, npr ove godine deluje da biste baš stigli na red otprilike u avgustu.

Za prošlogodišnju lutriju DV2024 su u ovom trenutku stigli do broja 21000 za Evropu, tačnije to su brojevi koji će ići na intervju u junu, a nakon toga ostaje još jul, avgust i septembar, tu je kraj.

Za koji mesec će se znati i koji je bio poslednji broj koji je stigao na intervju za DV2024, pa prema tome možete steći neki utisak, mada nije svaka godina ista, tako da najbolje da se naoružate strpljenjem.

Primera radi broj 30000 je u DV2023 već stigao na red u Aprilu, a ove godine u DV2024 pitanje je da li će se uopšte stići do broja 30000 čak i u septembru.

Ovde možete videti statistiku od svih godina, koliko je ljudi izvučeno i do kog se broja stiglo u kom mesecu:
https://britsimonsays.com/historical...letin-numbers/

Preporučujem vam i da zapratite tog čoveka na youtube-u, nema boljeg sadržaja od njega na ovu temu, plus odgovara na pitanja na svom blogu i na live videima:
https://www.youtube.com/@BritSimon/
Hvala puno na odgovoru. Bice kako sudbina odluci,ne mozemo uticati na to pa se ne vrijedi nervirati. Malo sam pogledala statistiku od prethodnih godina i zakljucak je da oni ne obrade svakog mjeseca isti broj izvucenih. Nekad bude zastoj mjesec-dva pa nagli skok tako da i ti jos uvijek imas sanse. Imam jos pitanje u vezi DS 260. Muz je redovno zavrsio cetvorogodisnju srednju skolu,da li se kao kraj obrazovanja pise datum koji pise na svedocanstvu ili na diplomi?
DV2020 (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED
DV2021 (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED
DV2022. (2x)- HAS NOT BEEN SELECTED
DV2023. (2x)-HAS NOT BEEN SELECTED
DV2024. (2x) HAS NOT BEEN SELECTED
DV2025. CN 27xxx🍀
Reply With Quote