Tema: Dv2025
View Single Post
Staro 25.08.2024, 17:58
sanchez's Avatar
sanchez sanchez je offline
Drug član

Datum prijave: 19.04.2014
US lokacija: Miami, Florida
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Nije zakazan, trebao je biti u septembru pošto je broj postao current u poslednjem bulletinu ali su izgleda baš ove godine napravili neki haos gde je jako puno ljudi preskočeno bez objašnjenja, zadesilo se da sam i ja u toj grupi izgleda.

Praktično digli su sa 30000 na 50000 poslednji mesec, pa npr broj 30001 nije zakazan a 49000+ neki jeste i tako dalje. Pratim BritSimonovu grupu i puno dobitnika se javilo da se požali da su preskočeni, i on je sam rekao da prošlih godina to nije bio čest slučaj, tako da eto nešto novo.

Naravno pisao sam i ambasadi i KCC-u, ambasada ti objasni da nije do njih već da KCC zakazuje intervjue pa njih obavesti i da se javiš njima, a KCC ti samo da auto-response da čekaš intervju, kao i podsetnik da dobitak na lutriji nije garancija za intervju i gc.

Postoji još neka teorija da pozovu još ljudi do 30 septembra, ali ja sam se već oprostio

Nadam se da ćeš imati više sreće a i za sve druge koji prate da znaju da ne slave previše kad budu izvučeni dok definitivno ne dobiju vizu u pasošu.
DV2019 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2020 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2021 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2022 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2023 - HAS NOT BEEN SELECTED
DV2024 - Izvučen 318XX
Reply With Quote