View Single Post
Staro 18.03.2009, 16:17
zex's Avatar
zex zex je offline
Član

Datum prijave: 07.02.2009
US lokacija: New York/New Jersey
YU lokacija: Nis
Pošalji ICQ poruku korisniku zex Pošalji MSN poruku korisniku zex Pošalji Yahoo poruku korisniku zex Pošalji Skype™ poruku korisniku zex
Nepromenjeno

Ovako ujutru sam se pojavio 15 min ranije. U pola 9 je izashao lik i poceo da proziva. prvo je prozvao neke likove(nisu bili tu ) pa mene i prvog me pustio unitra i rekao da kazem da sam za imigracionu. |Ostavio sam mobilni i sishao u podrum. Cekao samo oko pola sata do 40 min. Onda me prozvali u zasebnu sobu shalter 8 i tamo sam dao dokumenta i malo me shalterusha(srbin pitao opshta pitanja) narocito to sto sam sam i da li imam nekoga devojku... da odmah prijavim jer ce posle biti komplikovanije da dobije vizu. Onda mi rekli da sachekam pa sam za jedno 40 min do 1h prozvan da platim na shalteru . Paltio sam kreditnom. Odmah posle dao sam otiske i rekli mi da chekam.Za nekih 40 min su me prozvali da razgovaram sa konzulom. Inche konzul je MNOGO mlad ja sam mislio da je potrckao cak da je mladji od mene.Mislim ne znam oko 30-32 maximum. Zajebant. Odmah je pocheo na engleskom nije me ni pitao za srpski Pitao me da li nece zena da iskochi za mesec dana ili neko dete. Nasta sam ja odgovorio da nemam tj. as far as i know. Onda me pitao da li je istina sve sto sam na formularu popunio.Potpisao sam ga zakunuo se(ali ono sve pro forme i sa jeah jeah -njegovim komentarima|) Onda sam zamolio da mi porduzi vazenje vize nasta je rekao da ne moze ali moze da mi odlozi izdavanje(ja sam se dvoumio nasta je rekao (c'mon Nish is just 1.5 h away) I dali su mi br tel da se javim za npr za 1m na telefon da zakazem jedno 5-6 dana ranije i samo cu da dodjem da mi zalepe vizu .
I to je to
Konzul je cool i lujka
18.03.2009 - Odobrena viza
odlozeno viziranje mesec dana da bih zavrshio faks do oktobra
08.05.2009. viziran pasos
02.11.2009 Ushao u US
11.11.2009 u SRB da diplomiram