Sto se tice mog iskustva sa imigracionim procedurama na ulasku u Usa tacnije u Majamiju je pomalo bila razocaravajuca citava procedura je trajala tacno 5 sati.... Nakon sletanja prvo sam sa pasosem i kovertom iz ambasade stala u red za american citizen gde mi je sluzbenik uzeo kovertu, pasos, kartoncic iz aviona uzeo mi otiske svih prstiju i slikao. Zatim sam otisla u imigraciju koja je bila puna latinosa, tu sam cekala tacno 4 sata, islo je tako sporo, a sluzbenici cak i neljubazni koliko sam videla i cula svi koji cak tu i rade su bili latinosi i samo se cuo spanski jezik

Sluzbenici su bili tako spori, kao da ih je mrzelo da rade, gomila nasih zutih koverti iz ambasade su samo preturali, mesali, prozivali bez ikakvog reda, neki ljudi koji su tu cekali pre mene su posle mene i ostali, posle 4 sata konacno su me prozvali smesno mi je sto se nisam odazivala dok nisu prozvali moje prezime jer moje ime Marija, su prozivali sa Mardza

.. Eto tako, nikakva pitanja mi nisu postavljali... prvi put kad su me prozvali samo su uzeli otisak desnog kaziprsta i potpisala se posle toga su me jos jednom prozvali kad sam konacno posle 5 sati dobila pecat u pasos i pozeleli mi dobrodoslicu. Ipak sve je ostalo u senci kad sam izasla sa aerodroma i videla Majami po noci