View Single Post
Staro 07.04.2009, 16:24
stizeljeto's Avatar
stizeljeto stizeljeto je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2008
Nepromenjeno

Evo mene ljudi, prosao me val bijesa, stvarno sam se jako iziritirala, svi smo ovdje odrasli ljudi, neki u tridesetima i ne treba nam bukvica svaki put kad nesto napisemo, mozemo se savjetovati i argumentirati kao odrasli ljudi, a ne kao djeca.

U svakom slucaju ne mogu ja bez foruma, on je bio moj suputnik u cijeom procesu amerikanizacije, od samog pocetka slanja koverte, pa do dana danasnjega i radi dobrih prijatelja koje sam stekla na ovom forumu.

Kod mene nema nista novoga, osim sto je muz dobio povisicu, yeeey. Imamo srecu sto radi na divnom mjestu sa super ljudima koji su bili sokirani kad smo im rekli da od ove place nemozemo sami placati zdravstveno za svo troje. Dio place moramo sami sakupiti, tako je to u neprofitnim organizacijama a buduci smo novi ovdje i nemamo krug ljudi koji bi nas mogli financirati kao sto to ameri imaju, dobivat cemo od same organizacije vise novca dok se ne uspostavi regularni support od donatora. Naprvili su budget gdje smo mi trazili minimalno za normalni zivot mjesecno, a oni su to zaokruzili na jos vise, tako da cemo se sad morati raspitivati za povoljno osiguranje i koje bi najbolje pokrivalo porodaj.
Intervju zakazan na 30.10.2008 Viza odobrena
U Americi od 3.12.2008.
Reply With Quote