View Single Post
Staro 07.05.2009, 16:47
kaneolopa kaneolopa je offline
Stari vuk

Datum prijave: 16.02.2009
US lokacija: SF Bay
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik tapir.hr Prikaz poruke
Kako rece kaneolopa vjerojatno mi ne vrijedi ni pokusavati usporedjivat europu i ameriku.

Ocekivao sam ipak da usa vise vuce na razvijenu zapadnu europu (Njemacku prije svega). Ne znam bas kak je u Srbiji, ali bio sam jednom u Beogradu i nije mi izgledalo tak neuredno kao u Chicagu. Ovdje sam u East Rogers Park pa prolazim kroz dosta kvartova dok dodjem u downtown.
Covece ti si na ivici grada, ono sta kazu za podelu grada kao severni i istocni deo su kao najpogodniji za zivot west nije tako los a jug nemoj ni da razmishljas bas i ne vazi u slucaju Chicago-a. Imas delova tu izmedju Rogers Park-a i Lakeview-a koji su iskljucivo crnacki i koji nisu bas naj naj. Kada krenes prema Zapadu nemoj zalaziti preko nekih 3200W sa North avenije jer ides prema jednom od najozloglasenijih krajeva - Austin, a samo jednu ulicu deli Austin i Oak Park koji je preterano predgradje.
Ako si ikada bio u Kan-u ... sigurno si video da je uzasno, uzasno prljav, isto to vazi i za Barselonu samo jednu ulicicu da skrenes sa La Ramble. Juzni deo Spanije necu ni da komentarisem.
Iznad tebe jos severnije su ti naj naj najlusuznije kucice na jezeru. Sta vise da ti kazem i sam ces vremenom videti imas vise informacija ovde
Da se na kraju razumemo NYC, LA i Chi nemaju veze sa ostatkom amerike, ali otom potom to ce i sam da vidis kada krenes malko da putujes

Last edited by kaneolopa; 07.05.2009 at 16:58. Razlog: Zaboravih jos nesto da kazem
Reply With Quote