![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Ok kao sto sam napisao u naslovu...
Zanima me kakav je proces ako postoji firma iz US koja bi me zaposlila? Nesto sam konkurisao i hteli bi da me zaposle... E sada, gde,sta,kako:) Radim li to iz ambasade u Srbiji? Ili mogu iz Amerike(ako sam tu na b1/b2 legalnoj vizi) Ili kako vec? Ima li ko iskustva? Svaka pomoc je dobrodosla, hvala puno !
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lykoss;29209]Ok kao sto sam napisao u naslovu...
Zanima me kakav je proces ako postoji firma iz US koja bi me zaposlila? Nesto sam konkurisao i hteli bi da me zaposle... E sada, gde,sta,kako:) Radim li to iz ambasade u Srbiji? Ili mogu iz Amerike(ako sam tu na b1/b2 legalnoj vizi) Ili kako vec? Ima li ko iskustva? Svaka pomoc je dobrodosla, hvala puno ![/QUOTE] Mislim da ce ti vuxanne ovo bolje objasniti, a do tada: moraces doci u Srbiju po radnu vizu, mislim da se ne moze samo tako prebaciti sa turisticke na radnu vizu. Jesi li ti firmi objasnio da oni moraju da predaju za radnu vizu za tebe? Evo link pa i njima posalji da citaju: [url]http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=838e2f8b69583210VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=838e2f8b69583210VgnVCM100000082ca60aRCRD[/url] osim ako si u akademiji, postoji period cekanja da bi se dobila radna viza..., nije to bas tako jednostavno. Sretno u svakom slucaju...
|
|||
|
|||
![]()
Pa da znaju da moraju da mi srede vizu.
Nije meni toliko to bitno koliko njima, ja mogu i online da radim meni je svejedno:) Zato i pitam kakva su iskustva, kako to ide itd:) Hvala na linku puno!
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam na H1B vizi. Dala im papire u avgustu a vizu dobila 5. januara. A na koju vizu ce da te zaposljavaju, koja vrsta posla, koji nivo obrazovanja?
|
|
|||
|
|||
![]()
Web developing , s'tim sto ja imam iskustva u necemu sto se ne moze naci tako cesto, vrlo je tesko, ne bih o tome public.
Ali nemam skole za to...ne znam ni da li postoji... Ali kada budu davali oglase za to nece uspeti da pronadju, vishe je samouko a potrebno... ne znam kako blize da objasnim.. :(
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lykoss;29221]Web developing , s'tim sto ja imam iskustva u necemu sto se ne moze naci tako cesto, vrlo je tesko, ne bih o tome public.
Ali nemam skole za to...ne znam ni da li postoji... Ali kada budu davali oglase za to nece uspeti da pronadju, vishe je samouko a potrebno... ne znam kako blize da objasnim.. :([/QUOTE] Znace onda HR da ti kaze u sta upadas. Ja imam H1B vizu a za nju ti je obavezna minimum BS diploma (Bachelor of Science). |
|
|||
|
|||
![]()
Ok hvala puno za savete ! HR je ko tacno?To je nick?
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lykoss;29235]Ok hvala puno za savete ! HR je ko tacno?To je nick?[/QUOTE]
HR = Human resources . |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lykoss;29235]Ok hvala puno za savete ! HR je ko tacno?To je nick?[/QUOTE]
HR = Human Resources (kadrovska sluzba) - onaj/ona kome ces da saljes sve potrebne papire i onaj ko ce da ti posalje ugovor za posao. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Lykoss;29221]Web developing , s'tim sto ja imam iskustva u necemu sto se ne moze naci tako cesto, vrlo je tesko, ne bih o tome public.
Ali nemam skole za to...ne znam ni da li postoji... Ali kada budu davali oglase za to nece uspeti da pronadju, vishe je samouko a potrebno... ne znam kako blize da objasnim.. :([/QUOTE] Ne mogu ti objasniti kako si mi ulepsao petak. Bas sam se tako fino nasmejao ovom objasnjenju :-) Ajd da razumem da te mrzi da objasnjavas sta radis, ali ovo "ne bih o tome public" je slag na tortu :-) |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Info | albertas | Vaša strana | 2 | 09.02.2012 18:30 |
![]() |