![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Tacnije ...suprug se prijavio 2007 ili 08 preko njih za GCL ne znajuci da ce mu traziti pare za prijavu.Zvali su ga telefonom i pokupili podatke i poceli da ga zasipaju mail-ovma.Po 4-5 dnevno i naravno zatrazili da uplati novac.To ga je nerviralo jer je znao da je lutrija besplatna i shvato da je pogresio u izboru prijave i digao ruke od svega toga.Mesecima su stizale gomile mail-ova sa raznoraznim mamilicama i ponudama.e-dresa je bila provajderova pa mu je laknulo kada promenio internet operatora.Verovatno su ovi iz USAFISa i dalje spamovali taj mail,ne znam...
E sad,da li on ima pravo da se prijavi za DV 2012? Da nije na nekoj crnoj listi zato sto se prijavio pa odustao? :smrc: Pozz |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Ninanina;19397]Tacnije ...suprug se prijavio 2007 ili 08 preko njih za GCL ne znajuci da ce mu traziti pare za prijavu.Zvali su ga telefonom i pokupili podatke i poceli da ga zasipaju mail-ovma.Po 4-5 dnevno i naravno zatrazili da uplati novac.To ga je nerviralo jer je znao da je lutrija besplatna i shvato da je pogresio u izboru prijave i digao ruke od svega toga.Mesecima su stizale gomile mail-ova sa raznoraznim mamilicama i ponudama.e-dresa je bila provajderova pa mu je laknulo kada promenio internet operatora.Verovatno su ovi iz USAFISa i dalje spamovali taj mail,ne znam...
E sad,da li on ima pravo da se prijavi za DV 2012? Da nije na nekoj crnoj listi zato sto se prijavio pa odustao? :smrc: Pozz[/QUOTE] Ne, nije ni na kakvoj crnoj listi jer ta agencija nema nikakve veze sa US Department of State koji je nadlezan za lutriju. Ta agencija je samo mamipara i imaju isto toliko prava da te black-listuju kao i ja - nikakva. Ne brigaj oko toga...al' pozuri sa prijavom, imas jos samo par sati!!
|
||||
|
||||
![]()
Slobodno se prijavite oboje, ako imate min. zavresenu srednju skolu(4 godine).
Imas prava da odustanes i da se prijavis ponovo. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala! Evo zurim,slike me zadrzavaju.....corpujem trazim rezoluciju ...bice dobro.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eto malera poslala sam da sam musko a tacno znam da sam oznacila zensko.I sta sad?
Ne da mi se pa to ti je....... Popunjavala sam nasu verziju. Da li je sad sve izgubljeno? Molim pomoc! |
|
|||
|
|||
![]()
Moram izgleda da otvorim New Thread sa istim pitanjem....
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2012 - Da se prebrojimo | Alex016 | Stare teme | 278 | 01.05.2011 04:12 |
Connection reset kod prijave | ferrigno | Stare teme | 21 | 28.10.2009 19:37 |
Status mog 401K plana za oktobar 2007 | emigracija | Vodič za nove emigrante u USA | 0 | 30.10.2007 22:21 |
![]() |