![]() |
|
|
Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
Prva koverta » DS-230 je drugačiji nego na Internetu » Bitni linkovi | ||||
O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dali moze da se pise sa penkalo, hemisku olovku u formulare?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nekoliko dobitnika je tako popunjene formulare poslalo i nisu imali problema, na tebi je da odlucis...
|
|||
|
|||
![]()
A je li moze da se downloadiraju te formulare i da se popune na kompjuteru sa adobe acrobat professional?
ove formulare: http://www.state.gov/documents/organization/81807.pdf http://www.state.gov/documents/organization/80148.pdf (nemam kucacu masinu) |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo pisali olovkom i sve je proslo ok
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
||||
|
||||
![]()
To je vec na nekoliko tema ponovljeno. Molba za nove clanove, prvo pogledajte ima li odgovor negdje pa onda otvarajte novu temu please...
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]()
Da sve je ljepo opisano u FAQu.
A na koji format da se isprintaju formulare, moze li na A4 format? Tesko da nadjemo letter format na balkanu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stampaj na a4 |
|
||||
|
||||
![]()
Razlika je u nekoliko milimetara izmedju letter i A4 formata tako da je A4 ok za stampanje. Neko je inace pomenuo forme na internetu, Adobe Acrobat professional i kucacu masinu (ne mogu sad da radim search): uglavnmo sve forme koje mogu da se download mogu da se popunjavaju ali neke mogu da se samo popune online i onda print (ja takve cuvam preko Primo pdf). I Standard verzija moze da "ispravlja dokumenta"... inace za kucacom masinom nema potrebe, jer "print" jednostavno znaci citko popuniti ili potpisati stampanim slovima. Ja sam popunjavala hemijskom olovkom i isto kao neki sam ispravljala neke stvari kasnije i stavila initials iznad. Sve je bilo ok.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ajde oni koji se bolje razumeju, da mi malo pomognu - DS-230 sam popunio bez problema na kompjuteru jer su polja interaktivna, ali DSP-122 je mrtav pdf, ne mogu da ga sacuvam kao .doc, , kako na njemu da kucam. Nisam jos sve probao, ali, da ne lutam, dobro bi mi dosao savet.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|
![]() |