![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav Svima, zovem se Renato, imam 27 god, pročitao sam paaaa skoro sve na forumu, i sada sam ajmo reć i pomalo zbunjen, a i nigdje nisam našao neke konkretne odgovore i tako da mi i dalje neke stvari nisu jasne. Situacija je ovakva, imam zavšenu srednju školu smjera Automehaničar i to je naravno 3 god,problem nemam radnog iskustva jer to nisam nikad radio,drugo imam položen tečaj za Zaštitara(Security Guard) to sam radio 5 godina te su u tom periodu položio i tečaj za Servisera Računala ali isto nisam to radio osim privatno kod kuće :D prije godinu dana sam bio na cruiseru i imam C1/D vizu,a sad radim kao vozač u dostavljačkoj firmi. Ako možete da mi kažeta dali imam šanse za GC ili ne?? Jer kažem toliko sam svega toga pročitao da sam sad jenostavno zbunjen :ohman: :ohman:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nazalost nemas, trogodisnja se ne priznaje, a retko i vanredna cetvorogodisnja, jedina sansa ti je da zavrsis visoku skolu.Na osnovu posla takodje ne, ljudi kada cuju ovde da je potrebno 2 godine iskustva pomisle da imaju sanse, ali poslovi koji se priznaju nisu oni standardni koje moze svako da obavlja vec vrlo specificni.
|
|
|||
|
|||
![]()
pogledaj mozda taj posao sto si ti radio ima u ponudi :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima.
Posle citanja dobrog dela foruma, i dalje me muce neke dileme. Ako neko ima 3 stepen npr masinske skole, a radi na gradjevini 15 godina, sta sa njim? Da li ima neke sanse kao vrsni majstor? Gde to proveriti? Sta navesti kao zanimanje, ono sto si zavrsio ili ono cime se bavis?::ajojoj:: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=bijelici5;31510]Pozdrav svima.
Posle citanja dobrog dela foruma, i dalje me muce neke dileme. Ako neko ima 3 stepen npr masinske skole, a radi na gradjevini 15 godina, sta sa njim? Da li ima neke sanse kao vrsni majstor? Gde to proveriti? Sta navesti kao zanimanje, ono sto si zavrsio ili ono cime se bavis?::ajojoj::[/QUOTE] Pozdrav, majstor na gradjevini ne zadovoljava kriterijum, kao i vecina "fizickih" poslova.Trenutno gledam kakvi poslovi zadovoljavaju i to su recimo ovako nesto "Aerospace Engineer,Biochemical Engineer itd".Meni se cini da onaj ko zadovoljava uslove za posao sigurno ima i neko visoko obrazovanje.U svakom slucaju evo upustva kako mozete proveriti da li vase zanimanje prolazi [url]http://immigration.about.com/od/faqgreencardlottery/f/Find_GCL_Occupations.htm[/url] |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala Mirko86. Izgleda da takva aplikacija nije moguca. Pokusacemo samo preko supruge.
|
|
|||
|
|||
![]()
Meni se čini da ću ja nazad na brod i ilegalno ostat u americi, jer nemam drugog načina :(((
|
|
|||
|
|||
![]()
Ko vam je kriv sto niste ucili skolu,ada vala 4-ti stepen ste mogli zavrsit :wtf:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Irvassss;31567]Ko vam je kriv sto niste ucili skolu,ada vala 4-ti stepen ste mogli zavrsit :wtf:[/QUOTE]
ti si pametan u pm, ako nemaš šta pametnije napisat bolje šuti |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Irvassss;31567]Ko vam je kriv sto niste ucili skolu,ada vala 4-ti stepen ste mogli zavrsit :wtf:[/quote]
Mislim da nema potrebe za ovakvim porukama. Svako ima svoj razlog zasto je sta uradio ili nije uradio.:nene:
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo ![]() Oskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
F1 i H1B viza pomoć | snovolovka | Ne-imigrantske vize | 10 | 18.06.2025 01:51 |
Pomoć oko fotografije!!??? | Pavel | Stare teme | 156 | 26.12.2012 22:10 |
Pomoć | Bullet4MySelf | Stare teme | 7 | 26.08.2012 00:36 |
Molim Pomoć | Bullet4MySelf | Stare teme | 6 | 13.04.2012 13:45 |
Pomoć molim | tubi | Stare teme | 3 | 30.10.2011 16:54 |
![]() |