![]() |
|
|
|||||||
| Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
pročešljala sam skoro ceo forum i nigde nisam naišla na odgovor koji meni treba:
ukoliko se prijavm za GC preko zelene lutrije, da li će to biti problem za dobijanja turističke vize? da bi me bolje razumeli evo o čemu je reč: ja bih da se prijavim za DV 2012, ali bih možda sledeće godine išla turistički (stvarno turistički, sigurno bih se vratila za nekih mesec dana u Srbiju), da li bi mi bio problem za dobijanje turističke vize 2011. ukoliko s prijavim na DV za 2012.? Moram da naglasim da imam sve regularne papire za turističku vizu, i da bih je sigurno i dobila , sem ako nije problem prijava za DV 2012. malo sam čudno objasnila , ali valjda ste me razumeli ![]() unapred hvala. |
|
|
||||
|
||||
|
Ne vidim nikakvu vezu izmedju trazenja turisticke vize i postojece prijave na zelenu lutriju. Jedina moguca veza bi bila ukoliko se prijavis kao deo familije, dakle vise vas, i osvojite vizu, udare vam je u pasos u ambasadi a ti nisi nosilac i hoces da ides sama. U to slucaju te ne bi pustili u US bez nosioca vize - dobitnika. U svakom drugom slucaju si kao sav obican "smrtni" svet.
|
|||
|
|||
|
pa ne znam da li bi bio problem...iskreno mislim da ne bi trebalo.
mada, mom prijatelju su odbili turističku vizu . jer je njegova majka predala za useljeničku, pa zato i pitam da znam šta mi je činiti. ne znam kako oni i šta proveravaju. inače ne bih predavala nikakvu porodičnu, sama bih išla u oba slučaja i sama bila nosioc vize. a imam i još jedno pitanje: u slučaju da se udam za nosioca GC (tamo je par meseci i ima zelenu kartu, a nema državljanstvo) da li bih i ja dobila GC? ili treba da čekamo da dobije državljanstvo? |
|
|
||||
|
||||
|
Ja se ne bih hvalio da sam prijavljen na DV lottery...
Sad treba da ti kazem da je tema obradjena mnogo puta, ali... da vencatese nakon prve koverte i prikupis malo dokaznog materijala da ste i pre bili zajedno ![]() i da nije vencanje samo zbog GC-a ![]() , i ne bi trebalo da bude frke.Ali ipak proveri po prethodnim postovima ko je kako odigrao. Sad tek vidim da vec ima zelenu kartu, mislim da je u tom slucaju corak... Nista bez drzavljanstava koliko se secam... Last edited by Neverhood; 08.09.2010 at 09:37. |
|
|
|||
|
|||
|
ovo drugo pitanje je bilo postavljeno nevezano za koverte i DV lottery.... tako da izgleda da moramo da čekamo državljanstvo...
a nisam ni mislila da im s tamo hvalim kako sam sa prijavila na DV lottery.... samo me je malo strah da oni to nekako imaju u svojoj evidenciji (pa da me odbiju ako tražim turistički) .... ipak je to Amerika... ili ja možda gledam puno filmova zato mi nemojte zametiti :-)
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]()
|
|
|