![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Bas tako kolega Dreadnot. Treba verovati i pozitivno razmisljati. Ja sam prosloga proleca bio kao omadjijan i stalno sam visio na forumu, ubedjen da ce nas konacno izvuci. Pokazalo se da sam bio u pravu. Ima tu nesto.:obrva:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=pekka;14776]Ja sam prosloga proleca bio kao omadjijan i stalno sam visio na forumu, ubedjen da ce nas konacno izvuci. Pokazalo se da sam bio u pravu. Ima tu nesto.:obrva:[/QUOTE]
Ja visim ovde i pre nego sto sam se prijavila, i bas sam ubedjena da ce nas izvuci. Znas kad imas onaj poseban osecaj 100%-tne sigurnosti da ce biti onako kako zelis. A jos u naredna 2 meseca imam 4 vazna datuma u zivotu, pa mi i to dodatno uliva nadu za tom belom kovertom. Ma milion faktora utice na to da sam ubedjena da je ovo nasa godina. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Odlicno, sto vise vas ode ove godine, te cu ja imati od koga da trazim pozivno pismo, sledece godine. :;D:
|
||||
|
||||
![]()
Jedna dusa vise prijavljena za GC....iz Ns! Jedva cekam da mi stigne koverta! Imam i ja dobar osecaj :;D: Jos samo "malo"! :bravo:
|
|
|||
|
|||
![]()
Je l' su počeli sa slanjem koverti? Od kada, beše, počinju i do kada obaveštavaju?
|
|
||||
|
||||
![]()
Poceli su, meni vec tri stigle. Jedna iz banke, jedna racun za telefon i jedna neko osiguranje iz firme.
|
||||
|
||||
![]()
LJudi pročitajte forum od početka do kraja i ako onda uspijete naći neko pitanje na koje ovdje ne postoji odgovor svaka vam čast!Koverte stižu od aprila (nitko sa foruma koliko sam čitao je nije u tom periodu dobio) pa do jula!
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=dejancic;14828]Poceli su, meni vec tri stigle. Jedna iz banke, jedna racun za telefon i jedna neko osiguranje iz firme.[/QUOTE]
hahahaha.....e ova ti je dobra :-) |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Kotez;14827]Je l' su počeli sa slanjem koverti? Od kada, beše, počinju i do kada obaveštavaju?[/QUOTE]
Hm,a o cemu se uopste radi na ovom forumu?:wtf: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=chombe_bg;14844]Hm,a o cemu se uopste radi na ovom forumu?:wtf:[/QUOTE]
hahahahaha :rofl: |
|
|
![]() |
||||