![]() |
|
|
|||||||
| Prva koverta Dobili ste prvu kovertu sa formularima koje treba poslati američkoj vladi. Šta sad? |
| Prva koverta » DV2012 - Azurna lista selektovanih. » Bitni linkovi | ||||
| O prvoj koverti | Formulari | Korisne informacije | Proverite prijavu | Učlanite se |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :1 081:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cestitam Mia od srca! Svaka cast na hrabrosti i uspjehu,zelim vam puno srece i veselja u USA.Znate li gdje idete i kad?zanima me puno toga jer i ja sam iz Hr(Zagreb) i zena je nositelj pa me zanima koje sve papire ste skupili i da li si morala uzimati potvrde za muza(vojska,mup,itd.)? Koliko si platili i u kojoj valuti?itd. Molim te da mi malo detaljnije opises intervju? Pozz |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Moj suprug je dobio vizu iako je imao cetvrti stepen zavrseno vanredno, ali mu je jasno receno da je viza izdata na osnovu radnog iskustva koje je pripadalo cetvrtoj grupi i da ne bi dobio vizu da nije bilo potvrde o odgovarajucem iskustvu. Cestitam na vizi, ali ako nisi imala potrebno iskustvo onda si radije izuzetak nego pravilo. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ova diskusija oko trogodisnje/cetvorogodisnje skole ocigledno kraja nema i ja razumem ljude. Isto tako mislim da ni ja ne bih bio nista drugaciji. Da imam trogodisnju skolu, prijavio bih se pa ako prodje prodje, ako ne Boze moj, bar sam probao. Ali to sam ja. I ja bih u toku celog procesa upozoravao samog sebe koliko rizikujem, pa otud ni razocarenje ukoliko budem odbijen ne bi bilo veliko. Ali kada ljudi, koji imaju takvu dilemu, procitaju post koji kaze da ce 100% dobiti zelenu kartu oni vise ne cuju niti zele da cuju nista drugo. Molba za moderatore: Pokusavao sam da nadjem jedan stari post, ako se ne varam, napisan od strane clana iz Makedonije. To mu je jedan od poslednjih postova u kome je napisao da je odbijen zbog srednje trogodisnje skole. Posle toga se nije pojavljivao na forumu. Mislim da bi izvlacenje takvog posta iz imalina pokazalo da nazalost uvek postoji mogucnost da trogodisnja skola nece biti dovoljna.
|
||||
|
||||
|
Evo nasao sam ovo...Nije u vezi trogodisnje ali je za zavrseno vanredno
http://www.zelenalutrija.com/forum/s...38&postcount=7
27.10.2011. Prijava prvi put 01.05.2012. 2013EU00011XXX 14.05.2012. Poslata Koverta 22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky 29.01.2013. Obavljen lekrski pregled 20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen ![]() 21.02.2013. Viza u pasosu!!! 08.03.2013. Avionska karta 27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE SeattleOskarov Blog zelenadvlutrija.blogspot.com |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
forum stvarno mora malo da se procisti... Elem, tema u kojem je Olivera77 postovala video gde konzul u Makedoniji objasnjama vanredno zavrsen cetvrti stepen je ovde (post 153), tema gde je Enter objasnio da je odbijen za vizu je ovde, i tema gde je Elizabeta napisala da je odbijena je ovde.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Idemo u 2. mj. najvjerovatnije, ako ne i prije, na Floridu za početak. Što se tiče papirologije i pomoći, nema problema, šta god treba, ali daj neki e-mail da se ne dopisujemo ovako. |
|
|
||||
|
||||
|
šteta što sve to niko nije napisao na forumu... (a ni na sajtovima ambasada...)